In 'De prinses die droomde van aardbeien' wordt het verhaal verteld van een prins en een prinses die gaan scheiden. Het vertelt, zonder vooroordelen, de stappen voorafgaande aan de scheiding en wat er daarna gebeurt. Dit alles op een luchtige en kleurrijke manier. Het boek helpt ouders en kinderen bij het bespreken van de scheiding. Ook is het boek goed in de klas te gebruiken. Bijvoorbeeld om er in de kring met elkaar over te praten.


"De prinses wilde aardbeiendingen doen en de prins wilde koning worden. De prins en de prinses wilden scheiden."


Dit boek is met name geschikt voor: Kinderen tot 10 jaar, ouders, grootouders, leerkrachten van basisscholen, kindercoaches, pedagogisch hulpverleners, echtscheidingsadvocaten, mediators en begeleiders van naschoolse opvang


Daniel: 'Dit boek heeft mijn kinderen, mijn ex-vrouw en mij heel goed geholpen toen wij het de kinderen gingen vertellen dat we gingen scheiden. Doordat veel onderwerpen in het boek aan de orde komen, konden de kinderen veel vragen stellen. Door de mooie en duidelijke tekeningen was het boek voor de jongste (toen 4 jaar) heel goed te begrijpen.
                                                                    
                                                                           Lizzy (9): Ik had zoveel moeite met in twee huizen wonen, ik had er echt last van. Toen heb ik met de juf dit boek gelezen en heb ik zelf een dwarsdoorsnede van het huis van mijn moeder en het huis van mijn vader gemaakt. Net als in het boek. Ik vond het fijn om erover te praten en er mee bezig te zijn. Nu gaat het veel beter.


Nu ook in het Engels verkrijgbaar!      The princess who dreamed of strawberries.